idegbaj

L. volt a szobámba az órai jegyzeteimért. Én küldtem oda… nem is figyelte van-e valaki a szobában csak berugta az ajtót gyakorlott kommandós mozdulatokkal bevetődött az asztalhoz, fogai között tartott zseblámpával megkerested a cuccot, és már el is tünt.Két napig lapozgattam a statisztika könyvet hogy kiderítsem hogya #:#Qfwlomi#:#l#&#:#Qfwlomi#:#Đđ䳣$ kell kiszámolni azt hogy VdB, erre két perce felütöm a könyvet és amit először meglátok az ez:
Fontos! (ezt én írtam oda) VdB = szumB1/szumB0
Két napig miért nem tűnt fel? Ezt magyarázd meg!

már kezdenek jelentkezni a fáradtság jelei rajtam… szemrángatózás, szájhabzás, indokolatlan felüvöltések…… és ez idővel csak egyre rosszabb lesz….

Most mondjátok meg! Hiányzik ez nekünk? Mennyünk nyugdíjba… Dolgozzanak az öregek helyettünk… sőt én visszamegyek az oviba a piros, pöttyös labdához, meg a nagy dömperhez. (20éve még nagynak láttam, lehet hogy azóta összement egy kicsit? Vagy én nőttem meg? Nem kell ez az egész nekem!

ismét egy erős rohamnak vagyunk szemtanúi kedves nézőink… ez a nagyon ritka alkalmak egyike, de Combos Edina a Kókusz munkatársa ismét jó helyen van jó időben….

Posted in blog | Tagged , | idegbaj bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Comments are closed.