Savanyú a szőlő

Mikor nyár elején megújult a Petőfi műsorstruktúrája, fájt a szívem jó pár műsorért, de az azóta sugárzott zenék nagyban kárpótoltak.

Amikor augusztusban a Rádió honlapján az új logók fogadtak, kicsit meglepődtem. Ugyan én nem vagyok tipográfus, sem dizájner, nem értek a színekhez, a betűkhöz, ennek ellenére tudom, hogy mi az, ami nekem tetszik. És azóta is tetszik. Ezen nem változtat az sem hogy a MATT nyílt levélben kér számon szakmai kérdéseket a Rádió elnökén.

De nem csak szakmai dolgokat rónak fel a tervezőnek, hanem egy arculat megtervezésénél (szerintem) teljességgel irreleváns kérdéseket is.

A szakmai kérdésekbe nem szeretnék beleszólni, mert (mint fentebb írtam) nem értek hozzá. De azt megjegyezném, hogy a levél írója az itt-ott személyeskedésbe forduló levelével csak a hozzászólások között is megjelent „savanyú a szőlő” ízt adott a szövegének.

A felmerült 2-3 ok közül ki kellett volna választani egyet és csak amiatt megsértődni. A többi miatt meg csak morogtak volna magukban. Sajnos így csak önmagukról állítottak ki egy nem túl hízelgő bizonyítványt.

Posted in blog, mondom | Tagged , | Savanyú a szőlő bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Comments are closed.